Ympäristöystävällinen nestemäinen kumi

BETONIN TIIVISTYS

Monissa tilanteissa betoni pitää vedeneristää. Vedeneristys estää veden läpipääsyn rakenteisiin ja teräsvahvistuksiin jotka ovat betonin sisällä.

Ruiskukumi on oikea tuote betonin vahvan suojauksen toteutukseen. Olipa kyseessä kokonaisten pintojen kuten kellarien tai betonitasanteiden tiivistys tai pienten betoniyksityiskohtien tai liitosten tiivistäminen, ruiskukumilla on oikea vastaus. Ruiskukumi tarjoaa saumattoman ja erittäin venyvän pinnoitteen joka venyy jopa 900% alkuperäisestä koostaan. Koska Ruiskukumi on täysin saumaton, pinnoitteilla ei ole heikkoja kohtia joista vesi saattaisi päästä läpi.

Ruiskukumia käytetään useasti kellarien, perustuksien, maanalaisten yksityiskohtien, parkkihallien, siilojen, maanalaisten varastoaltaiden, lannoitusaltaiden, liikuntasaumojen, tukimuurien, kalkkiseinien, elementtien, esivalmistettujen talonosien ja monien muiden pintojen tiivisteeksi. Ruiskukumi voi helposti täyttää rakoja betonissa. Koska Ruiskukumi on kestävä ja venyvä, se voi peittää ja täyttää raot pitkäksi aikaa.

betonafdichting
vloeibaar rubber vijvers
betonafdichting ondergrondse kelder
betonafdichting kelder

ILMANTIIVISTYS

Ilmantiivistys vesipohjaisilla tiivisteillä on tunnettu konsepti Euroopassa nykyään. Tiivistämällä kaikki ei-toivotut raot ja välit rakennuksessa, ei hallitsemattomat ilmanvirrat pääse sisään tai ulos, joka minimoi energian kulutuksen. Ilmatiivistys on yksi energiaystävällisen rakentamisen peruspilareista.

Ruiskukumin HSB200 on useasti käytetty ilmantiivistykseen monissa eurooppalaisissa rakennuksissa. Ruiskukumi on helppokäyttöinen mutta tehokas. Tuote tarttuu melkein kaikkiin pintoihin ja se voidaan levittää helposti pensselillä, rullalla tai ilmattomalla ruiskutussysteemillä (esim korkeapainemaaliruisku). Koska tuote on venyvä (900%) ja sillä on pienin mahdollinen ilmatiivistys tulos (0.0004L/(s.m2)), se takaa korkealaatuista ja kestävää tiivistystä.

HSB200:a voidaan hyvin käyttää esimerkiksi ikkunankehyksien liitosten, perusteiden ja seinien välisten liitosten, putkien ja poistoventtiilien, esivalmistettujen talonosien saumat, katon ja seinän välisten liitosten ja monien muiden paikkojen tiivistykseen.

luchtdicht bouwen
luchtdicht bouwen dorpel
lucht dicht bouwen
luchtdicht bouwen kozijnaansluiting

KATON PINNOITUS

Kattojen vesitiivistäminen voi olla hyvin vaikeaa. Ruiskukumi HBS200 ja Ruiskukumin SprayGrade ovat ideaalisia tuotteita katon tiivistykseen. Näitä tuotteita voidaan käyttää moniin erilaisiin katto materiaaleihin kuten bitumiin, peltiin, EPDM (esikäsiteltävä), APP, PVC jne. Vanhoja kattoja korjatessa, ei vanhaa tiivistysmateriaalia tarvitse edes poistaa ennen uuden pinnoituksen levittämistä.

HBS200:a voidaan helposti levittää rullalla tai siveltimellä tiivistämään kaikenlaisia katonosia, kuten esimerkiksi putkia, rännejä, kattoikkunoita ja poistoputkia.

Ruiskukumi SprayGradea voidaan käyttää myös vesitiivisteenä eristyspaneeleihin, kuten PIR, EPS ja XPS. Ruiskukumia voidaan myös levittää suoraan paneelien päälle taaten kestävän ja läpivuotamattoman tuloksen.

Ruiskukumi on myös täydellinen tuote vesitiivistämään rännejä. Se tarttuu täysin sinkkiin ja lyijyyn. Tarttuvuuden ja suuren taipuvuuden takia Ruiskukumia voidaan levittää joko uusiin tai vanhoihin ränneihin.

vloeibaar rubber dakbedekking
vloeibaar rubber op epdm
vloeibaar rubber plat dak
dakafdichting

INFRA

Ruiskukumia käytetään usein eristeenä tai suojaavana kalvona kaikenlaisiin tie- ja vesirakennuksiin. Tätä nestemäistä ja saumatonta kalvoa käytetään betonitasanteissa, komposiittisiltojen tasanteissa, parkkialueissa, parkkihalleissa, rampeissa, tunneli rakentamisessa jne.

Ruiskukumia voidaan myös käyttää suojaavana ja vesitiiviinä suojana asfaltissa. Yksikään pisara vettä joka imeytyy asfaltin lävitse ei pääse alla oleviin rakennuksiin. Tämän takia Ruiskukumi sopii täydellisesti tunneleihin, siltoihin ja parkkihalleihin.

Kaikki Ruiskukumin tiivisteet ovat kylmänä levitettäviä ja täysin ympäristöystävällisiä, joka on yksi tämän tuotteen tärkeistä ominaisuuksista nykypäivänä.

vloeibaar rubber waterdicht laag
vloeibaar rubber parkeergarage
vloeibaar rubber afdichting
vloeibaar rubber coatings

RUOSTESUOJAUS

Korroosio tapahtuu, kun metalli on alttiina hapelle ja vedelle, joka aiheuttaa ruostumista. Korroosio on hapettumiskerros, joka kasvaa metallin pinnalla. Se aiheuttaa paljon vakavia ongelmia erilaisissa tilanteissa. Korroosion estäminen ja sen hoitaminen ovat välttämättömiä monissa tilanteissa.

Ruiskukumia voidaan käyttää korroosion estämiseen ja saneeraamiseen. Ruiskukumi on täysin vedenpitävä ja kemikaalien- ja suolankestävä. Tuote tarttuu täysin melkein jokaiseen metalliin ja pintaan. Tuote tiivistää pinnan kuin pinnan ja ei päästä ilmaa tai vettä lävitse ruostuttamaan metallia alla. Jos pinnoite kokee mekaanisia vaurioita, ei ruoste pääse leviämään Ruiskukumin alle. Mekaaniset vauriot on myös erittäin helppo korjata Ruiskukimin HBS200 tuotteella, sillä se vulkanisoi jo alla olevan pinnoitteen kanssa.

Ruiskukumi toimii myös mainiosti peittämään jo ruostuneen alueen. Tuote tarttuu ruosteeseen ja estää ylimääräisen hapen tai veden läpipääsyn. Tämä luonnollistaa ruostumisprosessin. Ruiskukumia käytetään useasti suojaamaan metalleja terässeinissä, teräsrakennuksissa, teräspilareissa, käytävissä paneeleissa, siiloissa ja monissa muissa.

corrosiebescherming composthallen
corrosiebescherming composthal
vloeibaar rubber op metaal
vloeibaar rubber corrosiebescherming