HBS200

Liquid Rubber HSB200 on yleistiiviste jota voidaan käyttää vesitiivistykseen, ilman sulkemiseen ja korroosion vastaiseen suojaukseen. Liquid Rubber kiintyy melkein jokaiseen pinnoitukseen, kuten esimerkiksi betoniin, kiveen, metalliin, bitumiin, EPDM-kumiin, puuhun, PVC-muoviin ja sinkkiin. Tämä mahdollistaa tuotteen käytön monissa eri vesi- ja ilmatiivistystä vaativissa tilanteissa. Tuote on ympäristöystävällinen, myrkytön ja VOC-päästötön ja ystävällinen loppukäyttäjälle. Kyky vastustaa kaikkia sääolosuhteita, UV-säteitä ja kemikaaleja vastaan, takaa sen, että tuotteemme on hyvin kestävä.

Tuote kuivuu joustavaksi pinnoitteeksi joka venyy jopa 900% alkuperäisestä koostaan. Geotextiilin kanssa tuote voi helposti sulkea aukkoja tai liitoksia, joka tekee siitä täydellisen pinnoitteen epätasaisille pinnoille. HBS200 sopii esimerkiksi ilmastointiaukkojen sulkemiseen, rännien, seinien, pystyrakojen pinnoitukseen tai korjauksiin ja liitoksiin.

HSB200 on helposti levitettävä yksikomponenttinen pinnoite. Pinnoitteen nestemäisyyden takia sitä voidaan levittä pensselillä, rullalla, lastalla tai ilmattomalla ruiskusysteemillä (esim korkeapainemaaliruisku tai matalapaineruisku). Liquid Rubber HSB200 toimii täydellisesti quick sealin(?) kanssa!

vloeibaar rubber reparatie
vloeibaar rubber bestellen
vloeibaar rubber dak