Katon vesitiivistys

  • Flat roof roofing
  • Liquid roof sealant
  • Liquid Rubber roofing
  • Liquid sealant EPDM
  • Liquid sealant gutters
Vloeibaar rubber

Koko katto

Kattojen vesitiivistys on vaikeaa hommaa. Liquid Rubber HBS200 ja Liquid Rubber SprayGrade ovat kaksi täydellistä tuotetta kattojen pinnoittamiseen. Näitä tuotteita voidaan levittää kaikenlaisiin pintoihin kuten esimerkiksi bitumeniin, muoviin, APP, EPDM (esikäsittelyllä), PVC ja moneen muuhun. Tällä tavoin, monia vanhoja katotusmateriaaleja voidaan vesitiivistää Liquid Rubberilla. Liquid Ribber sopii myös uuteen ja itsenäiseen vesitiivistykseen.

Katon yksityiskohdat

Liquid Rubber HBS200 voidaan helposti levittää siveltimellä tai rullalla monenlaisten kattojen läpivientien ja kiinnityskohtien tiivistämiseen. Liquid Rubber HBS200 takaa saumattoman ja venyvän kalvon, jonka venyvyys on jopa 900%. Tämä tekee Liquid Rubberista täydellisen kattojen yksityiskohtien vesitiivistykseen

Rännit

Monissa ränneissä on vuoto-ongelmia. Liquid Rubber HBS200 voi vesitiivistää tämänlaiset vuotavat rännit kestävällä tavalla. Tuote voidaan levittää suoraan pesualtaiden tiivistykseen, puisiin- ja metallisiin ränneihin ja moniin muihin pintohin.  Liquid Rubber HBS200 takaa saumattoman ja täysin vesitiiviin pinnoituksen joka on 100% UV-kestävä.

Tasaiset kattoikkunat

Jos talonomistaja haluaa enemmän valoa taloonsa, kattoikkuna voi toimia hyvänä ratkaisuna. Kun kattoikkuna on asennettu, olemassaolevaan kattoon tehdään reikä. Tämän takia on tärkeää, että asennettu kattoikkuna on tiivistetty hyvin. Liquid Rubberilla on täydellinen tuote juuri tätä varten. HBS200 tarttuu katotusmateriaaliin sekä itse kattoikkunaan. Tämä takaa kestävän ja kiinteän tiivistyksen joka taipuu tämänlaisiin vaikeisiin liityntöihin.

Liquid Rubber SprayGradea voidaan levittää myös vesitiiviiksi suojaksi uusiin kattoihin. Liquid Rubber SprayGrade tarttuu esimerkiksi eristyspintoihin kuten PIR, EPS, XPS ja moni muu. Liquid Ribber voidaan levittää suoraan eristyksen päälle taaten saumattoman ja kestävän vesitiiviin pinnoitteen.

Liquid Rubber on myös täydellinen vaihtoehto viemärien tiivistämiseen. Oli viemäri joko käytetty ja vanha, tai täysin uusi, Liquid Rubberia voidaan helposti levittää vesitiiviiksi kalvoksi.